hidroinform kft.

Cégünkről

A Hidroinform Kft. alapítói nagy szakmai tapasztalattal rendelkező vizes szakemberek voltak. Cégünk főleg Vízügyi Termékek és Tevékenységek közvetítésére alakult. Az eredeti tulajdonosok kiöregedtek és 2004-ben a jelenlegi tulajdonos vette át a cég irányítását.
A tulajdonos váltással egyidőben profilváltás is történt. Az új irány a magán és közületi megrendelésekre végzett vízvezetéki "rejtett" csőtörések behatárolása elektroakusztikus műszerekkel.

Tevékenységünket modern SEWERIN és SEBA Dynatronic műszerekkel, Riggid gépekkel és Mercedes célgéppel nagy gyakorlati tapasztalattal végezzük.

A hibakeresés és dugulás elhárítási munkákat mérsékelt árakon végezzük a megrendelők megelégedettségére.

A bemért hibák javításán túl új magán és közművezetékek építésével is foglalkozunk.
A nyomóvezetékek mellett a gravitációs csatorna üzemzavarok elhárítását is elvégezzük gépi spirálozással vagy célgép (Woma és szippantó tartálykocsi) bevonásával.

Igény esetén a hibaelhárításokon túl a vezetékek kamerás vizsgálatával, illetve a hibaelhárítások alkalmával kivett csődarabok vizsgálatával kielemezzük a hiba okokat és javaslatot teszünk a szükséges karbantartások vagy vezeték cserék elvégzésére a biztonságos üzemeltetés érdekében.

A cég referenciája éves szinten átlag 1000-1500 db vízvezeték rejtett hibáinak bemérése és 100-150 db dugulás elhárítás. A hibaelhárítások száma is ezen belül alakul.